DESPRE NOI

Agentia KGB este o echipa numeroasa de detectivi particulari, unii dintre ei facand parte din serviciile secrete romane, care activeaza la nivelul Romaniei, la cerere, depasind granitele tarii noastre.

Dorim sa oferim servicii profesionale de supraveghere a partenerului de viata la cele mai bune tarife de pe piata pentru a putea beneficia orice categorie de client. Ne indeplinim misiunea fara trecem linia legii, nefolosind practici care duc la incalcarea dreptului de la viata intima.

Respectam intocmai legea care reglementeaza activitatea noastra a detectivilor particulari: Legea Nr. 329/2003.

Detectivii nostrii au strans in toti acesti ani pe teren mai mult de 30.000 de ore de filaj in peste 12.000 de cazuri de infidelitate conjugala la care am lucrat.

Echipa noastra este forma din 42 de detectivi mereu la dispozitia clientului, clasandu-ne pe primul loc in topul firmelor de detectivi particulari.

Ne-am axat pe un sigur serviciu si anume infidelitatea deoarece consideram ca acesta este cea mai mare problema, sau cea mai comuna problema a omului de rand. Nu oferim precum majoritatea firmelor de detectivi din Romania toata paleta de servicii la o calitate scazuta, pentru ca nu poti fi bun la toate in acelasi timp.

Suntem prima si singura firma de detectivi particulari din Romania specializata doar pe acest serviciu: infidelitate conjugala. Suntem empatici si stim ce isi doreste clientul nostru si de fiecare data pleaca multumit de la noi chiar daca afla adevarul dureros, datorita raportelor noastre amanuntite bazate nu doar pe informatii scrise ci si pe dovezi foto – video.

Agentia KGB este mereu la dispozitia ta si raspundem in regim de urgenta la cazul tau pentru a incepe cat mai rapid investigatia.

Tot ce trebuie sa faci tu, este doar sa ne contactezi fara nici o ezitare pentru ca noi suntem de partea adevarului, suntem de partea ta!